Masa netto szt.
Opakowanie
Marka
Linia
Dostępność
Cena
-
od
do
Promocja
1000ml
1000ml
Wysoko skoncentrowany syrop o smaku Irish Cream - idealny do każdego przepisu na kawę. Sprawdzi się także jako dodatek do koktajli, lodów i deserów.
1000ml
1000ml
Wysoko skoncentrowany syrop z kiwi - dzięki wysokiej zawartości soku i miąższu, zachowuje pełny smak świeżych owoców. Wyśmienity do sporządzania letnich napojów, koktajli owocowych czy lemoniad.
1000ml
1000ml
Wysoko skoncentrowany syrop malinowy - dzięki wysokiej zawartości soku z malin, wiernie oddaje słodycz i kwaskowość dojrzałych owoców. Wszechstronny dodatek do napojów wszelkiej maści, lodów i deserów.
1000ml
1000ml
Wysoko skoncentrowany syrop cytrynowy - to dodatek o wszechstronnym zastosowaniu, do napojów zimnych i gorących, słodkich dań i deserów.
1000ml
1000ml
Wysoko skoncentrowany syrop z mango - nadaje koktajlom słodki i egzotyczny akcent, wzbogacając ich smak i czyniąc je wyjątkowo świeżymi.
1000ml
1000ml
Wysoko skoncentrowany syrop barmański z marakui doda koktajlom i deserom egzotycznej nuty.
1000ml
1000ml
Wysoko skoncentrowany syrop jabłkowy - idealny dodatek do lodów, jogurtów, sałatek owocowych oraz do kawy, herbaty i drinków.
1000ml
1000ml
Wysoko skoncentrowany syrop z owocu granatu - idealny do wszelkiego rodzaju koktajli, ale także lodów, sorbetów i smoothie.
1000ml
1000ml
Wysoko skoncentrowany syrop melonowy - nadaje świeży i letni charakter przepisom o każdej porze roku. Znajdzie zastosowanie w zimnych napojach, koktajlach owocowych, deserach, herbacie.
1000ml
1000ml
Wysoko skoncentrowany syrop o smaku mięty - to dodatek o bardzo wszechstronnym zastosowaniu. Doskonały do napojów zimnych i gorących, a także deserów.
1000ml
1000ml
Wysoko skoncentrowany syrop barmański jagodowy, zawierający wyłącznie naturalne składniki i aż 32% naturalnego soku z jagód. Bardzo wydajny syrop o intensywnym jagodowym aromacie i kolorze.
1000ml
1000ml
Wysoko skoncentrowany syrop o smaku mojito - to orzeźwiające połączenie aromatu mięty i soku z limonki świetnie sprawdzi się do letnich napojów, drinków, lemoniad, a także deserów.
1000ml
1000ml
Niskokaloryczny syrop barmański o smaku orzecha laskowego - ma tylko 6 kcal na 100 g produktu i nie zawiera cukru. Syrop Mixybar Zero o smaku orzechów laskowych ma zdecydowany i intensywny smak, idealny do stosowania z niskokalorycznymi napojami, koktajlami mlecznymi oraz deserami w wersji light.
1000ml
1000ml
Wysoko skoncentrowany syrop o smaku orzecha laskowego - ma zdecydowany i intensywny smak, idealny do stosowania z napojami kawowymi i czekoladowymi. Doskonały również do koktajli mlecznych i jako dodatek do deserów.
1000ml
1000ml
Wysoko skoncentrowany syrop orszadowy - to jeden z tych składników, które robią różnicę. Delikatny i nieinwazyjny dodatek, który nadaje napojom lekko migdałowego posmaku.
1000ml
1000ml
Wysoko skoncentrowany syrop z papai - można go łączyć z mnóstwem innych smaków, które zyskają dzięki niemu świeży, owocowy, egzotyczny aromat.
1000ml
1000ml
Wysoko skoncentrowany syrop brzoskwiniowy - idealny dodatek do wypieków, lodów, różnego rodzaju drinków, kawy frappe oraz oczywiście do herbaty.
1000ml
1000ml
Wysoko skoncentrowany syrop o smaku różanym - ten słodki, aromatyczny dodatek sprawdzi się jako wzbogacenie smaku napojów owocowych, koktajli, drinków, kawy i herbaty.
1000ml
1000ml
Wysoko skoncentrowany syrop barmański Triple Sec nadaje koktailom wyjątkowy, wytrawny finisz.
1000ml
1000ml
Wysoko skoncentrowany syrop Tropical Blue - o niezwykle przyjemnym aromacie cytrusów i intensywnie niebieskiej barwie, doskonale sprawdzi się jako dodatek do drinków, zimnych napojów i koktajli.
1000ml
1000ml
Wysoko skoncentrowany syrop o smaku waniliowym - doskonały do napojów kawowych, koktajli mlecznych, lodów i deserów.
1000ml
1000ml
Wysoko skoncentrowany syrop imbirowy z naturalnym przecierem z imbiru. Jego intensywny, pikantny smak i aromat świetnie sprawdzi się w napojach smakowych i drinkach oraz oczywiście jako rozgrzewający dodatek do herbaty.
1000ml
1000ml
Wysoko skoncentrowany syrop cukrowy z cukru trzcinowego - podstawowy składnik mnogich receptur. Płynny cukier, rozwiązuje powszechny problem cukru granulowanego, świetnie się rozpuszcza i skraca czas przygotowania.